Contact

bulthaup b metropool bvba
Jordaenskaai 2
2000 Antwerpen
info@bmetropool.be

Openingstijden

maandag tem vrijdag:
van 09u30 - 12u30 en 13u30 - 18u00
zaterdag:
van 10u00 - 12u30 en 13u30 - 17u30
gesloten op zon- en feestdagen

Gratis parkeren in gebouw, bekijk hier de parkeeropties.

Welkom in onze showroom
Kom langs en ontdek bulthaup

bulthaup keuken inspiratie toonzaal antwerpen b3 wit

 

In de toonzaal van b metropool wordt de liefde voor hedendaagse architectuur samengebracht met de ingenieuze functionaliteit van bulthaup. U vindt er stuk voor stuk heldere ontwerpen waar het hele team achterstaat.

bulthaup specialisten zoals Bart Dirinck vormen de essentiële schakel tussen bulthaup producten en de wensen van klanten over de hele wereld. Als experten op het gebied van binnenhuisarchitectuur integreren wij alle functionele, culturele en individuele factoren. 

Naast een fantastisch product, maakt u in onze showroom ook kennis met ons gedreven team. Wij gaan graag de dialoog aan met klanten en/of architecten om zo, telkens opnieuw, een omgeving te creëren waarin de persoonlijke levensstijl van de gebruiker optimaal tot zijn recht komt. 

Kom gerust eens langs om de bulthaup kwaliteit van dichtbij te ontdekken. Wij maken graag vrijblijvend een voorstel voor uw keuken, een voorstel op maat. Laat u aangenaam verrassen.

ontdek de bulthaup keukens in de toonzaal van b metropool antwerpen
ontdek de bulthaup keukens in de toonzaal van b metropool antwerpen

Parkeeropties

U kan gratis parkeren in ons gebouw (1 wagen). Geef in uw gps ‘Gorterstraat 11’ in (de toegangspoort is daar schuin tegenover) en bel ons even bij aankomst. U mag ons vooraf ook altijd contacteren zodat we uw plaatsje alvast kunnen reserveren.

Daarnaast kunt u gemakkelijk dichtbij parkeren in Parking Grote Markt (350m – 5 min), op de Brouwersvliet (500m – 6 min), Q-Park Godefriduskaai (750m – 9 min) of Parking Zuiderterras (750m – 9 min).

Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen.