Realty 19

donderdag 19 - vrijdag 20 september

bulthaup is trotse exposure partner van de professionele vastgoedbeurs Realty19. Op donderdag 19 en vrijdag 20 september verenigt zij alle professionals uit de Belgische vastgoedwereld op het Albertstrand in Knokke-Heist.

bulthaup staat wereldwijd gekend als innovatieve trendsetter in het premium keukensegment; en dit is ook de Belgische projectmarkt niet ontgaan. We nodigen u uit in The Real Meet by bulthaup, waar u via onze b1 keuken meteen de kracht van ons merk ontdekt.

Meer informatie vindt u op de website van Realty


art & apero

Guy Vandenbranden: een abstract leven

Wij nodigen je tijdens art & apero uit om nog een laatste keer de werken van Guy Vandenbranden in onze showroom te ontdekken.

In samenwerking met Callewaert-Vanlangendonck Gallery stelden we 19 werken van deze gerenommeerde Belgische kunstenaar (Elsene, 1926 – Antwerpen, 2014) tentoon.

Vandenbranden, deel van de tweede generatie Belgische constructivisten, is onder meer gekend voor zijn werken in zwart-wit (zie links: Composition, 1961, latex on canvas).

Graag vooraf even bevestigen via info@bmetropool.be.
P.s.: Nog niet zeker of je erbij kan zijn? Ook late beslissers blijven welkom.

Save the date: art & apero
zondag 25 augustus vanaf 11u
Jordaenskaai 2, Antwerpen


bulthaup by b metropool op [A.track]

Verrassende designobjecten in natuursteen

Bij bulthaup by bmetropool kan u de verrassend warme en elegante ontwerpen in natuursteen van bekend en nieuw talent bewonderen. Deze unieke creaties worden in samenwerking met Van Den Weghe tentoongesteld.

Ontdek meer op [A.track]