Expo Mark Verstockt tot en met 30 april

Kom langs in onze toonzaal en laat je verrassen door diverse kunstwerken van de Belgische naoorlogse kunstenaar Mark Verstockt (1930-2014). Zijn werken worden vanaf midden de jaren 60 gekenmerkt door een sterke geometrische beeldtaal, die vanaf dan een constant motief was in zijn werk.

Hij werd een gerespecteerd verdediger van de Minimal Art, met een voorkeur voor het vierkant. Naast schilder, was hij ook beeldhouwer, graficus en schrijver. Zijn boek 'De Genesis van de vorm, van chaos tot geometrie' (1982) leverde hem zelfs internationale bekendheid op. Dit naslagwerk over de oorsprong en samenhang van punt, cirkel, vierkant en driehoek blijft ook vandaag nog steeds actueel.

Deze expo loopt nog tot en met 30 april en is toegankelijk tijdens onze gewone openingsuren. Het betreft een geslaagde samenwerking met Callewaert Vanlangendonck Gallery.


Terugblik Realty 19

bulthaup was trotse exposure partner van de professionele vastgoedbeurs Realty19. Gedurende twee dagen in september verenigden er zich alle professionals uit de Belgische vastgoedwereld.

In The Real Meet by bulthaup, uitgerust met een b1 keuken, ontdekte men er de toegevoegde waarde van ons premium keukenmerk aan vastgoedprojecten.
Geniet mee met enkele sfeerbeelden.

Foto's met dank aan Realty.